22 de juliol del 2009

Una brossa a l'ull!!

Ja fa temps que el tema de la brossa corre de boca en boca, i per fi sembla que s'ha solucionat, i a gust de totes les parts.
Que la ciutat està més bruta que en altres temps és una realitat, i esperem que amb aquest nou acord i la nova contracta canvii aquesta deplorable situació.
Un dels objectius és que el servei de neteja no passi només pel centre de la ciutat i ho faci també per la resta de barris, diem-li "perifèrics", un altre acord al que s'ha arribat és l'augment dels vehicles de neteja, que la veritat és que fan molta falta, ja que fa molt de temps que no se'n veu cap pel carrer. Tampoc m'he de deixar el nou servei que es donarà, la neteja de parcs i jardins de la ciutat.
Bé, crec que és un bon acord, si serveix per tenir la nostra ciutat més neta.
Ara que hi caic, us he parlat, més o menys, de la part tècnica del tema, però, i la part econòmica? Me'n he assabentat que tot això suposarà només una petita pujada a la taxa d'escombraries dels propers anys. No hem d'alarmar-nos, si volem un millor servei l'hem de pagar. El que no era normal era la situació actual, pagar i no veure els resultats.
Doncs per ara això és tot, seguiré rodolant per continuar informant!!

2 comentaris:

  1. Espero que la pujada de la taxa us repercuteixi en un servei efectiu. Molta sort!

    ResponElimina
  2. Darrerament he pogut observar que els treballadors de FCC ho fan amb més alegria. Si els treballadors d'aquest sector estan contents, jo també.

    ResponElimina