9 de març del 2011

ball de bastons...

Hola a tots i totes,
com va? avui comença la quaresma i ja s'ha acabat això de menjar i ballar. Bé s'ha acabat per a la gent normal, per a nosaltres ciutadans del carrer, però no per al polítics que comencen a afilar els "ganivets", les llengües i a perfilar les llistes electorals. Estem a 3 mesos de les eleccions i la situació, com es diria en castellà "esta que arde".

Si començo a desgranar els partits que per ara em sonen la situació ja es ben graciosa.

ICV, un alcaldable poc estimat pels del seu partit, els quals alguns han marxat.

PP, una alcaldable que està barallada amb el anterior alcaldable .

PSC, un alcaldable que per ara encara no té problemes.

CIU, un alcaldable que presenta la seva llista electoral a compta gotes (un dels nous membres va ser apoderat del PP a les últimes autonòmiques i es passeja per Reus amb un Porche) i al qual li ha sortit un adversari nou que ha format un partit nou.

ARA REUS, un alcaldable rebotat amb CIU que diu que l’únic que vol és manar i que ha format un partit polític amb persones que feia poc que n’havien format un de nou.

UNITS PER REUS, un grup de prejubilats, els quals alguns han tocat a totes les portes dels altres partits polítics i com que no els han obert s’han muntat el seu partit, i alguns han marxat a un altre partit de nova formació.

CUP, els de sempre.

CORI, un alcaldable que ha ampliat espai, no estava per criticar l’empoltroniment dels polítics a les seves cadires?

PXC, un partit de xenòfobs.

Crec que me’n deixo uns quants, ja que he sentit que hi ha 13 partits que es presentaran a les properes eleccions. Bé aquests són els que per ara més em sonen però investigaré per donar més informació.

Seguiré rodolant per continuar informant!!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada