19 de setembre del 2009

temps era temps!!

Ara feia dies que no entrava a xerrar una estoneta per aqui però és que la feina em reclama, i sembla que no però jo a l'estiu no paro.
Bé, ja estem de festa, Misericordia 2009 ja està aqui !
A part de la festa, que és important i necessària, no hem de deixar altres temes importants de banda, que us sembla l'enrenou que s'ha montat amb el tema de les prostitutes?
Crec que qui va treure el tema a la nostra ciutat, per promocionar un barri com a prostibul, el que hauria de fer és informar-se sobre la situació, sobre com ho veuen i ho pateixen els veïns, i també i molt important, com es senten les noies que exerceixen aquesta activitat.
Crec noi que per fer-te el graciós sempre poses els peus a la galleda!!!
Un altre tema que està "de rabiosa" actualitat és el tema de les consultes populars sobre la independència de Catalunya.
Va començar a Arenys de Munt i ara s'està estenent com una taca d'oli per tota Catalunya.
No sé, no n'estic molt convençuda, però que cadascú faci el que trobi millor. Crec que amb tot això s'està fent un flac favor a la resolució de la sentència del Tribunal Constitucional sobre l'Estatut d'Autonomia.

Bé amics, seguiré rodolant per continuar informant!

ah, i bones festes!!!

1 comentari:

  1. El tema de les prostitutes és molt complexe hi ha de tenir una solució transversal que implica molt departaments. Ara una cosa és clara les prostitutes no han de ser criminalitzades i teniu en compte que si n'hi ha és perquè els seus serveis tenen demanda.
    En el cas d'Arenys de Munt, jo sí que n'estic convençuda, rotundament és un moviment que prové de la societat civil i que comença a remoure consciències entre la població. Una cosa és molt clara no seran els polítics qui impulsaran un referèndum sobre la nostra sobirania si no es veuen empesos per la ciutadania que els hi ho reclama. Barcelona té molts habitants i per tant molts vots però els 900 municipis que hi ha a Catalunya si una gran majoria s'hi adherís, pobles petits i mitjans, també sumen gent i vots. I sobretot també és país. No ho oblidem.

    ResponElimina