23 de juny del 2009

IGNORAR LA IGNORÀNCIA

El polític "per excelència" del nostre Ajuntament ara diu que es sent ignorat per l'Alcalde i els membres del Govern. Pobrissó!!
Feia dies que no sortia a cap mitjà de comunicació i clar, una persona tant mediàtica això no s'ho pot permetre, ha de sortir amb certa periodicitat per mantenir el seu caché.
En una entrevista diu què el que més li molesta, i ho diu ell, és que cap membre del seu grup estigui a cap Consell Municipal i per aquest motiu no pot tenir un secretari a sou de l'Ajuntament, perdona? Encara em de pagar un altre sou per a que puguin viure del "cuento" i que la gent, alguns cops, conegui la nostra ciutat per aquests personatges? Crec que ja està prou bé com està, massa bé.
Va home va, que ara començen les Festes Majors i tindràs temps de lluir les millors gales. Espero que t'hagis fet algún disfraç nou, ja que els tenim prou vistos els vells.

Bé, a part de tot això només em queda dir-vos que passeu una bona revetlla de Sant Joan i un bon començament de Festes !!!

1 comentari:

  1. Espero que hàgiu passat una bona festa major.

    Salutacions, em dic Marta i us convido a passar per casa meva reflexionshumanes.blogspot.com espero que us hi trobeu a gust.

    ResponElimina